Τουρνουά Τένις Νέων Αθλητών

Lamia’s Next Gen

Γήπεδα τένις Εκπαιδευτηρίων Γείτονα

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Μάριο Ουρανίδη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά Τένις Νέων Αθλητών της Masters Tennis Academy που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα.

Η αφίσα των αγώνων
Μάριος Ουρανίδης

Ο 6χρονος αθλητής του συλλόγου μας αγωνίστηκε στην κατηγορία 7-9 ετών, έπαιξε συνολικά 4 αγώνες, και με 3 νίκες και μία ήττα κατάφερε να κατακτήσει την 2η θεση.  Ο Μάριος αποτελεί προιόν του προγράμματος Mini Tennis που λειτουργεί στην Ακαδημία μας από το 2016 και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και στόχο έχει την δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών τένις του συλλόγου μας αλλά και της πόλης μας. Ήδη πάνω από 20 παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα Mini Tennis και από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν το καθένα τη δική του προσπάθεια.

Στάδια ανάπτυξης αθλητών από 4 ετών

Έμεις σαν διοίκηση του Φιλαθλητικού να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να μην ξεχνάμε ότι τα καλύτερα έρχονται μέσα από την διασκέδαση και την αγάπη για το ίδιο το παιχνίδι.

Μπορείτε να πάρετε μία γέυση από τους αγώνες στο κανάλι μας στο YouTube και να δείτε πως μπορεί να παίξει ένας λιλιπούτειος αθλητής σε αυτή την ηλικία.

Συντάκτης: philip