Ειδικοί Συνεργάτες

Χριστοπούλου Ευδοκία

Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. με κύρια ειδικότητα «Χειμερινά Αθλήματα» και δευτερεύουσα ειδικότητα «Διατροφή και Αεροβική».

Ασχολείται επαγγελματικά ως Group Fitness Instructor και Personal Trainer από το 2001.

Εργάστηκε ως στέλεχος σε ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις από το 1996 έως το 2001, ενώ διετέλεσε fitness manager στα γυμναστήρια Home από το 2001 έως το 2008.

Είναι Certified Instructor Pilates matwork, The Pilates Coach

Certified Instructor, Body Pump, Spinning, Gymstick, Pilates Yoga in pregnancy, Hatha Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Fit balls.

Αθλήτρια χιονοδρομίας και προπονήτρια χιονοδρομίας από το 2001.

Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης της Ακαδημίας.

 Νέλη Μυλωνά

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc.Ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου από το 2008, και το προσωπικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην αλλαγή διατροφικών συνηθειών με στόχο την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας αλλά και την ποιότητα ζωής.

Είναι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, από το τμήμα Επιστήμης και Διαιτολογίας και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση στην Κλινική-Εφαρμοσμένη Διαιτολογία.Είναι ειδικευμένη στη διαχείριση σωματικού βάρους παιδιών και εφήβων, στην αθλητική διατροφή και διατροφή στα διάφορα στάδια της ζωής. Έχει εκπαιδευτεί σε δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών.

Επίσης έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Πέρα από τα όρια της Δίαιτας”, μια διατροφική – ψυχοεκπαιδευτική προσέγγιση στη χρόνια παχυσαρκία.

Στα χόμπι της συμπεριλαμβάνεται το τένις, που παίζει τα τελευταία 4 χρόνια.

Από το 2011 συνεργάτης της ακαδημίας μας.

Αλεξιά Ιωάννα

Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Έχει παρακολουθήσει σεμιναριακή εκπαίδευση στην Κλινική Διάγνωση και Αξιολόγηση. Φέτος ολοκληρώνει την εκπαίδευση της στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Gestalt, στα πλαίσια 4ετούς εκπαιδευτικού προγράμματος (Gestalt Foundation).

Την ίδια περίοδο, επιθυμώντας να διευρύνει τις γνώσεις της, φοιτεί στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής της προσχολικής ηλικίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτή την περίοδο συντονίζει την ομάδα στήριξης του προσωπικού στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού).

Από το 2011 συνεργάτης της ακαδημίας μας.